FAQ MUS Juridisch Advies

calculator-closeup

Wanneer heb ik recht op een transitievergoeding?

In sommige situaties heeft u recht op een transitievergoeding als u wordt ontslagen of als de arbeidsovereenkomst niet wordt verlengd. Wij leggen uit in welke situaties dit is en op welk bedrag u recht heeft.

Lees verder

financieel_9

Ik ben op staande voet ontslagen, wat nu?

Een werknemer mag niet zomaar op staande voet ontslagen worden. Er gelden strenge voorwaarden voor deze vorm van ontslag. Als u op staande voet bent ontslagen, dan kunnen de gevolgen daarvan ingrijpend zijn.

Lees verder

contract

Hoe controleer je een vaststellingsovereenkomst?

Als u akkoord gaat met een ontslag met wederzijdse instemming, dan stelt de werkgever een vaststellingsovereenkomst (VSO) op. Deze overeenkomst is een ontslagvoorstel.

Lees verder

online_shopping

Online kopen

Als u producten online koopt dan heeft u meer rechten dan de webwinkel u misschien wil laten geloven. Wij leggen uit wat uw rechten zijn.

Lees verder

fishing

Slachtoffer van Phishing?

Deze term is in de digitale wereld inmiddels een redelijk bekend fenomeen geworden. Men ontvangt een e-mail van de bank waarin aangegeven wordt dat er een beveiligingslek is ontdekt.

Lees verder

huisdier

Uw dier veroorzaakt letsel bij een ander?

Veel mensen houden van dieren, echter wanneer een dier letsel toebrengt bij iemand vinden we ze meestal even minder leuk.

Lees verder

musje

Schending van de privacy?

Stel: Iemand zet een foto online van een man die graffiti spuit op een deur van een winkel.

Lees verder

 

 

MUS Juridisch Advies

Heeft u een juridisch probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verlenen juridisch advies, staan cliënten bij tijdens procedures en lossen conflicten op door middel van mediation. 

MUS Juridisch Advies is betrokken: wij luisteren aandachtig naar uw verhaal. Tijdens het gratis intakegesprek nemen wij uitgebreid de tijd om uw zaak helder te krijgen. Vervolgens maken wij een inschatting van de mogelijkheden en de kansen. 

Wij werken vanuit Kampen en staan cliënten uit heel Nederland bij. 

Zoekt u een betaalbaar juridisch advieskantoor, neem dan direct contact met ons op!

Klik hier

Over MUS Juridisch Advies

MUS Juridisch Advies is opgericht in 2015 door mr. Michaël U. Smis. Wij bieden juridische hulpverlening die aansluit bij de behoefte van de cliënt. Daarom werken wij niet met wachtlijsten, zijn wij in de avonduren en weekenden bereikbaar voor spoedgevallen en is het intakegesprek gratis. Ieder juridisch probleem is anders: wij zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie. Voordat wij voor u aan de slag gaan maken wij een stappenplan. Op die manier weet u precies weet wat u kunt verwachten. Bij ons is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.


Lees verder