Referenties MUS Juridisch Advies

Op deze pagina presenteren we u met trots enkele referenties die we gekregen hebben.
Wilt u ook een referentie achterlaten? Stuur ons dan een email, wij zullen deze dan op deze pagina vermelden.

 

Huurgeschil

Bedankt voor de juridische steun in een huurgeschil omtrent de terugbetaling van de borg na beëindiging van het huurcontract. Dankzij u is dit op een goede manier opgelost.  

Dhr en mw De Groot te Deventer

Goede bijstand

U heeft mij zeer goed bijgestaan in, voor en tijdens de rechtzaak omtrent het huurgeschil tussen mij (verhuurder) en een huurder eigenaar van een schiet-verenging. Dankzij uw inzet heeft deze zitting voor ons positief uitgepakt. 

Dhr. Meijnderd
Verhuurder te Pannerden

Huurconflict

Bedankt voor de bemiddeling in een jarenlang durend conflict die ik heb gehad met een van mijn horeca ondernemers in Hattem. Eindelijk is dit conflict uit de lucht en is de schade beperkt gebleven.

Dhr van Laar
Horecagroothandel Kampen

Garantie

Mijn Nitendo DS was na een half jaar defect. De winkel waar ik deze gekocht had, vertelde mij dat de garantie al verlopen was omdat zij maar drie maanden garantie gaven. Doordat MUS juridisch advies zich in deze zaak bemoeid had, heb ik uiteindelijk kosteloos een nieuwe Nitendo DS gekregen. Bedankt.

Mieke Herdersscha uit Apeldoorn

Abbonnement

Ik had een geschil met KPN. Vorig jaar was er een verkoper aan mijn deur geweest voor een glasvezelkabel abonnement. Echter dit moest nog aangelegd worden. In de overeenkomst welke ik aan de deur ondertekend had, stond in dat het abonnement pas in zou gaan na het aanleggen van glasvezel. Nu kreeg ik reeds rekeningen van KPN en zou ik er voor twee jaar aan vast zitten. Doordat MUS Advies zich hierin gemengd heeft, ben ik nu kosteloos van dit contract afgekomen en overgegaan naar UPC. Mijn dank is groot.

Stankoverlast

Ik woon in een appartementencomplex. Het (schoonmaak)waterbalkon van de bovenburen loopt uit op mijn balkon, waardoor ik door de stank niet meer op mijn balkon kan zitten. De verhuurder wilde er niets aan doen. Nadat ik MUS juridisch advies had ingeschakeld was dit probleem binnen twee weken opgelost.

Mw. Hendriksen te Zwolle

Arbeidsconflict

Na lange tijd van een conflict op het werk met mijn werkgever, heb ik ervoor gekozen om een andere baan te zoeken. Dankzij de bemiddeling van MUS, heb ik een mooie gouden handdruk van de werkgever ontvangen.

Mw. Bosch uit Monster