Referenties MUS Juridisch Advies

Op deze pagina presenteren we u met trots enkele referenties die we gekregen hebben.
Wilt u ook een referentie achterlaten? Stuur ons dan een email, wij zullen deze dan op deze pagina vermelden.

 

Huurgeschil

Bedankt voor de juridische steun in een huurgeschil omtrent de terugbetaling van de borg na beëindiging van het huurcontract. Dankzij u is dit op een goede manier opgelost.  

Dhr en mw De Groot te Deventer

Goede bijstand

U heeft mij zeer goed bijgestaan in, voor en tijdens de rechtzaak omtrent het huurgeschil tussen mij (verhuurder) en een huurder eigenaar van een schiet-verenging. Dankzij uw inzet heeft deze zitting voor ons positief uitgepakt. 

Dhr. Meijnderd
Verhuurder te Pannerden

Huurconflict

Bedankt voor de bemiddeling in een jarenlang durend conflict die ik heb gehad met een van mijn horeca ondernemers in Hattem. Eindelijk is dit conflict uit de lucht en is de schade beperkt gebleven.

Dhr van Laar
Horecagroothandel Kampen

Garantie

Mijn Nitendo DS was na een half jaar defect. De winkel waar ik deze gekocht had, vertelde mij dat de garantie al verlopen was omdat zij maar drie maanden garantie gaven. Doordat MUS juridisch advies zich in deze zaak bemoeid had, heb ik uiteindelijk kosteloos een nieuwe Nitendo DS gekregen. Bedankt.

Mieke Herdersscha uit Apeldoorn

Abbonnement

Ik had een geschil met KPN. Vorig jaar was er een verkoper aan mijn deur geweest voor een glasvezelkabel abonnement. Echter dit moest nog aangelegd worden. In de overeenkomst welke ik aan de deur ondertekend had, stond in dat het abonnement pas in zou gaan na het aanleggen van glasvezel. Nu kreeg ik reeds rekeningen van KPN en zou ik er voor twee jaar aan vast zitten. Doordat MUS Advies zich hierin gemengd heeft, ben ik nu kosteloos van dit contract afgekomen en overgegaan naar UPC. Mijn dank is groot.

Stankoverlast

Ik woon in een appartementencomplex. Het (schoonmaak)waterbalkon van de bovenburen loopt uit op mijn balkon, waardoor ik door de stank niet meer op mijn balkon kan zitten. De verhuurder wilde er niets aan doen. Nadat ik MUS juridisch advies had ingeschakeld was dit probleem binnen twee weken opgelost.

Mw. Hendriksen te Zwolle

Arbeidsconflict

Na lange tijd van een conflict op het werk met mijn werkgever, heb ik ervoor gekozen om een andere baan te zoeken. Dankzij de bemiddeling van MUS, heb ik een mooie gouden handdruk van de werkgever ontvangen.

Mw. Bosch uit Monster

 

 

MUS Juridisch Advies

Heeft u een juridisch probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verlenen juridisch advies, staan cliënten bij tijdens procedures en lossen conflicten op door middel van mediation. 

MUS Juridisch Advies is betrokken: wij luisteren aandachtig naar uw verhaal. Tijdens het gratis intakegesprek nemen wij uitgebreid de tijd om uw zaak helder te krijgen. Vervolgens maken wij een inschatting van de mogelijkheden en de kansen. 

Wij werken vanuit Kampen en staan cliënten uit heel Nederland bij. 

Zoekt u een betaalbaar juridisch advieskantoor, neem dan direct contact met ons op!

Klik hier

Over MUS Juridisch Advies

MUS Juridisch Advies is opgericht in 2015 door mr. Michaël U. Smis. Wij bieden juridische hulpverlening die aansluit bij de behoefte van de cliënt. Daarom werken wij niet met wachtlijsten, zijn wij in de avonduren en weekenden bereikbaar voor spoedgevallen en is het intakegesprek gratis. Ieder juridisch probleem is anders: wij zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie. Voordat wij voor u aan de slag gaan maken wij een stappenplan. Op die manier weet u precies weet wat u kunt verwachten. Bij ons is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.


Lees verder