Juridisch Advies

Bent u op zoek naar juridisch advies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voorzien u van passend advies, staan u bij tijdens een procedure en wij lossen conflicten op door middel van mediation.

Tijdens een gratis intakegesprek luisteren wij aandachtig naar uw verhaal. Daarna maken wij een inschatting van de mogelijkheden in uw zaak, zodat u weet waar u aan toe bent.  

Wij staan u bij op het gebied van het:

  • Arbeidsrecht
  • Consumentenrecht
  • Privacyrecht
  • Huurrecht

Juridisch advies van een jurist

Als u te maken heeft met een juridisch geschil, dan is het inschakelen van een advocaat lang niet altijd nodig. Een juridisch adviseur kan u ook bijstaan. Het voordeel hiervan is dat dit een stuk goedkoper is dan het inschakelen van een advocaat.

Een jurist staat u bij tijdens onderhandelingen en gerechtelijke procedures. Bijvoorbeeld een procedure bij de kantonrechter, een kort geding of een procedure bij een bezwaarschriftencommissie. In sommige gevallen is een advocaat wel verplicht: bijvoorbeeld bij een geldvordering van boven de € 25.000. MUS Juridisch Advies geeft u vooraf duidelijkheid over de mogelijkheden en of u een jurist of een advocaat nodig heeft.

Advies voor particulieren

Particulieren komen vaker in aanraking met juridische kwesties dan gedacht. Bijvoorbeeld als u een product wil retourneren naar een webwinkel, als u niet tevreden bent over de plaatsing van de nieuwe keuken, als u een arbeidsovereenkomst aangeboden krijgt of als u een boete krijgt omdat u door rood reed.

Heeft u een geschil of weet u niet zeker wat uw rechten zijn? MUS Juridisch Advies staat u graag bij! Wij voorzien u van passend advies. Wij stellen brieven op, starten procedures en wij controleren overeenkomsten. Bent u op zoek naar advies vanwege een juridische kwestie, neem dan direct contact op via info@mus-juridischadvies.nl .

Advies voor ondernemers

Als ondernemer heeft u geregeld te maken met juridische zaken. Bijvoorbeeld met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), een klant die niet betaalt, u heeft een werknemer op staande voet ontslagen, of een leverancier komt de gemaakte afspraken niet na.

Zoekt u naar juridisch advies, dan bent u bij ons op de juiste plek. Wij raden u aan om tijdig een juridisch adviseur in te schakelen: op die manier kunt u de schade zoveel mogelijk proberen te beperken. Wij zijn ervaren en deskundig en wij zoeken voor u naar oplossingen.

Daarom kiest u voor MUS Juridisch Advies!

Bij MUS kunt u gelijk uw verhaal kwijt, want wij hebben geen wachtlijsten. Het intakegesprek is gratis, wij werken met een gunstig uurtarief en in bepaalde gevallen is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken. MUS is gespecialiseerd in Arbeidsrecht, consumenten- en overeenkomstenrecht, privacyrecht en huurrecht.

Wij werken vanuit Kampen en staan cliënten uit heel Nederland bij. Zoekt u een betaalbaar juridisch advieskantoor, neem dan direct contact met ons op!

MUS Juridisch Advies

Heeft u een juridisch probleem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verlenen juridisch advies, staan cliënten bij tijdens procedures en lossen conflicten op door middel van mediation. 

MUS Juridisch Advies is betrokken: wij luisteren aandachtig naar uw verhaal. Tijdens het gratis intakegesprek nemen wij uitgebreid de tijd om uw zaak helder te krijgen. Vervolgens maken wij een inschatting van de mogelijkheden en de kansen. 

Wij werken vanuit Kampen en staan cliënten uit heel Nederland bij. 

Zoekt u een betaalbaar juridisch advieskantoor, neem dan direct contact met ons op!

Klik hier

Over MUS Juridisch Advies

MUS Juridisch Advies is opgericht in 2015 door mr. Michaël U. Smis. Wij bieden juridische hulpverlening die aansluit bij de behoefte van de cliënt. Daarom werken wij niet met wachtlijsten, zijn wij in de avonduren en weekenden bereikbaar voor spoedgevallen en is het intakegesprek gratis. Ieder juridisch probleem is anders: wij zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie. Voordat wij voor u aan de slag gaan maken wij een stappenplan. Op die manier weet u precies weet wat u kunt verwachten. Bij ons is het mogelijk om vaste prijsafspraken te maken, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.


Lees verder